Wie zijn wij

Floor de Graaf

Ben jij nieuwsgierig naar kunst, maar denk je dat je er iets van moet weten om ervan te genieten? Of zou je willen ervaren wat kunstwerken voor jouzelf kunnen betekenen? Ik specialiseer me erin om mensen te helpen meer te beleven aan kunst. Er valt zo veel te denken en mee te maken als je naar kunst kijkt!

Ik ben gecertificeerd gespreksleider Visual Thinking Strategies (VTS), de methode die ik toepas in de sessies Samen kunst kijken. Ook ben ik gecertificeerd uitvoerder Art-Based Learning (ABL), dat ik gebruik voor individuele sessies Kunst kijken. Verder ben ik opgeleid in neurolinguïstisch programmeren (nlp). Als kunsthistoricus heb ik een langdurige ervaring als conservator en tentoonstellingsmaker.

KNW-projectleider Floor de Graaf

Angela van Iersel

Ik geef sinds 1992 les aan mensen tussen 4 en 90 jaar oud. Ik ben kunstenares en eerstegraads docente handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Twee aspecten in mijn lesgeven zijn belangrijk: plezier en cursisten eigen mogelijkheden laten ontdekken. Ik heb ervaring in het lesgeven aan kwetsbare groepen, zoals dove en visueel gehandicapte kinderen en mensen met een burn-out. Ik ben opgeleid in rouwcounseling.

Contact

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

KNW is mogelijk gemaakt door